miercuri, 29 iunie 2011

WINDOWS 8 APARE IN PRIMAVARA ANULUI VIITOR ?

Windows 8 ar putea atinge stadiul RTM (Release To Manufacturer) în mai puţin de 12 luni, înlocuind popularul Windows 7 încă din vara anului viitor.



O lansare timpurie pentru platforma Windows 8 înseamnă practic sfârşitul carierei pentru Windows 7, un sistem de operare foarte bine primit de către public, care generează încă cifre de vânzări mulţumitoare pentru Microsoft. Graba de a aduce Windows 8 sub lumina reflectoarelor este mânată de nevoia companiei de a pătrunde cât mai devreme în piaţa tabletelor, dominată de Google cu sistemul de operare Android şi Apple cu al său iOS.
Sub perspectiva unei lansări timpurii, Microsoft ar putea avea disponibilă o primă versiune beta oficială pentru Windows 8 înainte de jumătatea lunii septembrie, la timp pentru evenimentul BUILD Conference, rezervat dezvoltatorilor software.
Între timp, Microsoft ne-a arătat ce poate oferi Windows 8 pentru gama tabletelor şi dispozitive touch, demonstrând o versiune de Windows 8 cu interfaţă bine adaptată pentru acest gen produse.

Rămâne de văzut dacă Microsoft va reuşi să lanseze în aprilie şi versiunea X86 de Windows 8, sau va trebui să ne mulţumim iniţial doar cu cea pentru dispozitive ARM, rezervată pentru tablete şi alte dispozitive mobile.
Sursa: Thenextweb.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu