duminică, 24 iulie 2011

ACER ICONIA - Viitorul in domeniul notebook?

Acer Iconia pare la prima vedere un simplu laptop, nu foarte suplu şi un pic greu pentru aceste vremuri, însă odată ce deschidem ecranul de 14 inch suntem întâmpinaţi cu o privelişte total diferită şi străină de majoritatea reperelor pe care le asociem de obicei unui calculator portabil.

Acer Iconia

miercuri, 13 iulie 2011

Cooler pentru laptop, un bun necesar pe orice vreme

Zilele călduroase de vară sunt problematice atât pentru noi, prin disconfortul termic pe care trebuie să-l suportăm, dar şi pentru echipamentele electronice pe care ne bazăm pentru a duce la bun sfârşit activităţile de zi cu zi. Dintre acestea, calculatoarele portabile sunt printre cele mai vulnerabile, temperaturile ridicate putând scurta durata de viaţă a componentelor sensibile, cum ar fi modulele de memorie RAM, acumulatorul Li-Ion sau harddisk-ul.



marți, 5 iulie 2011

Logitech Z906- aproape perfect

Zilele acestea am pus la treabă Logitech Z906, cel mai performant sistem de sunet Logitech disponibil pe piaţa din România. Sistemul constă în 5 sateliţi (doi faţă, doi spate, centru), un subwoofer, o consolă de control şi o telecomandă.
Boxele au o putere totală de 500 de Waţi RMS, iar 165 de Waţi ies din subwoofer. Sateliţii au câte 67 de Waţi fiecare. Dar toate aceste valori nu ar înseamna nimic dacă sistemul nu s-ar auzi bine, Logitech a avut însă grijă ca utilizatorii să fie mulţumiţi de calitatea sunetului.
Ţineţi seama că nu avem de a face cu monitoare de studio şi în cele ce urmeză ne vom referi la Z906 dintr-un unghi familiar celor care caută nişte boxe 5.1 de top, dar nu profesionale.
Logitech Z906



luni, 4 iulie 2011

LG E2290 un monitor de 7,3 mm grosime

La finalul anului trecut LG ne prezenta un monitor foarte subţire din seria E90. Pentru a obţine o carcasă a panoului extrem de subţire, electronica şi conectorii au fost mutate în baza piciorului. Vă vom prezenta în continuare modelul LG E2290, unul din cele mai elegante monitoare care ne-au stat pe birou. Premiul Excelenţă în design este cât se poate de meritat, aşa cum puteţi observa din imaginile de mai jos.

LG E2290 - un monitor cu design aparte 
LG E2290 - un monitor cu design aparte

Doar 7,3 mm grosime